Wij staan voor de beste zorg van uw dier

Dierenartsen Skarsterlân heeft een uitgebreid team van specialisten. Wij staan voor de beste zorg van uw dier als het nu gaat om gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren of paarden, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor onze behandelingen kunt u terecht op een van onze locaties in Joure of Sint Nicolaasga. Daarnaast rijden wij ook visites als het gaat om landbouwhuisdieren en paarden. Ons team helpt u ook graag wanneer u een dierenarts in Sneek, Heerenveen of Lemmer zoekt, wij staan altijd voor u klaar! Door de modernste behandelmethodes en een grote betrokkenheid bij het dier en zijn eigenaar willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Neem contact op

Onze werkwijze

Wij als Dierenartsen Skarsterlân hebben een grote praktijk waarin elk teamlid gespecialiseerd is in bepaalde dieren of aandoeningen. Daarnaast volgen wij meerdere keren per jaar diverse nascholing en verdiepingscursussen. Wij beschikken over moderne apparatuur in onze vestigingen, waardoor wij zeer vooruitstrevende zorg kunnen bieden. U kunt dan denken aan digitaal röntgenapparaat, echoscopie, een couveuse, een tandheelkundige unit en uitgebreide apparatuur voor bloed- en urineanalyses.
Daarbij is het bij dierenartsen Skarsterlân ook mogelijk om uw dier, indien nodig, op te nemen voor langere tijd. Voor spoedeisende hulp is ons team altijd telefonisch bereikbaar en door onze vestigingen in Joure en Sint Nicolaasga zijn we altijd dichtbij!

Neem contact op
×

Neem contact op via WhatsApp
Klik hieronder om een chat te starten of stuur een mail naar mail@dierenartsenskarsterlan.nl

× Kunnen wij je helpen?